Кръгла трапезна маса EMS TABLE black 80 см, черен плот

  • 139.80 лв.
  • без ДДС: 116.50 лв.
  • Производители MODEPOT
  • Модел: 1542B
  • Наличност: В наличност

Тази елегантна кръгла трапезна маса за хранене е създадена от популярните американски дизайнери на мебели Чарлс и Рей Еймс. EMS TABLE стои на крака от бук, сглобени със специално проектирани метални елементи. Кръглият плот е от MDF и е в черен цвя

Етикети: кръгла маса, трапезна маса, дизайнерска маса, еклектичен стил, минималистичен стил, промишлен стил, модерен стил,

Дизайн


Тази елегантна маса за хранене е създадена от популярните американски дизайнери на мебели Чарлс и Рей Еймс през 50-те години на ХХ век. Визията ѝ е инспирирана от добре познатия силует на Айфеловата кула. Нейният модернистичен силует се оказва толкова хармоничен, че и до ден днешен EMS TABLE е сред най-популярните мебели за трапезария, използвани от специалистите по интериорен дизайн.
EMS TABLE стои на крака от буково дърво, сглобени със специално проектирани метални елементи. Кръглият плот е от MDF и е в неутрален черен цвят, който пасва прекрасно на дървото и черния метал и е пасва на всякаква цветова гама в помещението. Елегантна и лека, тази маса създава усещане за простор и лесно се вписва в интериор на трапезария, заведение или офис.

Комфорт


Двамата американски дизайнери обичат да създават удобни мебели и тази трапезна маса не прави изключение. Тя стои на стабилна основа от леко наклонени и здраво сглобени крака, а плотът ѝ е от материал, който се почиства лесно. Височината ѝ е универсална и създава комфорт както при хранене, така и при работа или провеждане на срещи.

Качество


Масата е от материали с най-добро качество – естествено дърво, здрав метал и първокласен MDF. Всеки един елемент е произведен и сглобен с внимание и грижа. Ето защо можеш да използваш EMS TABLE дълго и безпроблемно.

Обзавеждане


Това уникално творение на Чарлс и Рей Еймс създава уют и стил във всяко помещение, в което се постави. Може да се използва като маса за хранене в трапезария, маса за заведение, работна маса за офис, маса за срещи с клиенти или партньори. Стои добре сред мебели в скандинавски стил, както и в обзавеждане в минималистичен стил, в индустриален или модернистичен интериор. Изчистеният дизайн я прави подходяща за обзавеждане на малко жилище, студио, младежки апартамент. Може да се комбинира с всички столове от серията, но изглежда много свежо със синия EMS Blue  и много елегантно с тапицирания стол EMS Fab .


Цвят
Цвят на плот Бял
Цвят на крака Дървесен
Размери
Дълбочина 80
Височина 74
Ширина 80
Материали
Материал на крака Бук
Плот MDF

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност