Бюфети

В каталога на MODEPOT ще откриеш подбрана колекция стилни бюфети, подходящи за всяко модерно жилище. Те са дело на известни дизайнери и лесно се вписват в съвременните интериорни стилове – скандинавски, еклектичен,индустриален, градски, ретро, модернистичен, минималистичен. Изчистените линии правят тези бюфети универсални, а  разнообразните форми и цветове позволяват да се открие по нещо за всеки тип интериор.
Модерните бюфети на MODEPOT могат да бъдат използвани за мебелиране на дневна, хол, гостна, трапезария, дори детска стая или спалня. Подходящи са и за обзавеждане на заведение, ако е планирано то да следва последните модни тенденции в интериора на кафенета, барове и ресторанти. Те са не само красива добавка към стила на стаята, но и функционална мебел за съхранение на вещи. При създаването им са използвани материали с високо качество, които създават още повече уют и практичност. За да допълниш страхотния интериор по подобаващ начин, избери маси за хранене, столове или кресла от нашия каталог.


Комод - ТВ шкаф, HAAKEN
НОВО

MODEPOT

Комод - ТВ шкаф, HAAKEN

540.00 лв. без ДДС: 450.00 лв.

ДизайнКомод / ТВ шкаф HAАKEN е различен и пълен с настроение дизайнерски шкаф, който може да оживи всеки модерен интериор. Той представлява умела комбинация на ретро елементи от средата на миналия век със съвременни материали и фо..

Комод - ТВ шкаф, LOKI
НОВО

MODEPOT

Комод - ТВ шкаф, LOKI

420.00 лв. без ДДС: 350.00 лв.

ДизайнТози уникален комод/ТВ шкаф е издържан в класически скандинавски стил с ненатрапчив ретро полъх. Дизайнът е вдъхновен от най-добрите образци на мебели от 50-те и 70-те години на миналия век, като в същото време е приятно осъ..

Комод - ТВ шкаф, TRENA
НОВО

MODEPOT

Комод - ТВ шкаф, TRENA

120.00 лв. без ДДС: 100.00 лв.

ДизайнКомод / ТВ шкаф TRENA има изключително семпъл дизайн в типичен скандинавски стил, макар че може да се впише лесно и в минималистичен, модернистичен или ретро интериор. Комбинацията от светло дърво и бели повърхности е класич..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)