TV Шкаф

В тази колекция сме се погрижили да съберем уникални TV шкафове, създадени по проекти на съвременни дизайнери. Всеки един от тях има стилна визия и е подходящ за създаване на модерен интериорен дизайн на хол, дневна, гостна, детска стая или дори спалня. Могат да се включат и в обзавеждане на заведение, което е в тон с актуалните тенденции в ресторантьорството. Произведени са от качествени материали по доказани технологии, което позволява да бъдат използвани дълго и безпроблемно.  
Всички TV шкафове в каталога на MODEPOT са различни, но ги обединява едно: те са специално подбрани, за да внасят не само уют, а и функционалност. Вписват се съвършено в обзавеждане в скандинавски, модернистичен, индустриален, ретро, градски, еклектичен, минималистичен или младежки стил. Освен красиви шкафове за телевизор, те са и удобни мебели за съхранение на вещи. За да се получи още по-впечатляващ интериор, избраният TV шкаф може да бъде съчетан с подходящи маси за хранене, удобни кресла или холни маси от колекцията на MODEPOT.


Комод - ТВ шкаф, HAAKEN
НОВО

MODEPOT

Комод - ТВ шкаф, HAAKEN

540.00 лв. без ДДС: 450.00 лв.

ДизайнКомод / ТВ шкаф HAАKEN е различен и пълен с настроение дизайнерски шкаф, който може да оживи всеки модерен интериор. Той представлява умела комбинация на ретро елементи от средата на миналия век със съвременни материали и фо..

Комод - ТВ шкаф, LOKI
НОВО

MODEPOT

Комод - ТВ шкаф, LOKI

420.00 лв. без ДДС: 350.00 лв.

ДизайнТози уникален комод/ТВ шкаф е издържан в класически скандинавски стил с ненатрапчив ретро полъх. Дизайнът е вдъхновен от най-добрите образци на мебели от 50-те и 70-те години на миналия век, като в същото време е приятно осъ..

Комод - ТВ шкаф, TRENA
НОВО

MODEPOT

Комод - ТВ шкаф, TRENA

120.00 лв. без ДДС: 100.00 лв.

ДизайнКомод / ТВ шкаф TRENA има изключително семпъл дизайн в типичен скандинавски стил, макар че може да се впише лесно и в минималистичен, модернистичен или ретро интериор. Комбинацията от светло дърво и бели повърхности е класич..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)