Дизайнерски кресла

Тези дизайнерски кресла са много повече от обикновени мебели за сядане. Те са елегантни, удобни и красиви и съчетават в себе си духа на новото време с уюта, от който имаме нужда. Креслата в MODEPOT са създадени от световноизвестни дизайнери на мебели като Чарлс и Рей Еймс, Ееро Сааринен и др. Специалистите по интериорен дизайн ги предпочитат за обзавеждане на дома в модернистичен или скандинавски стил, за градски уют, индустриален или ретро интериор. Освен това ги използват често за обзавеждане на заведения.
Екстравагантни или класически, пластмасови или с тапицерия, от метал или с дървена основа, тези впечатляващи кресла могат да създадат уют във всяко помещение у дома. Те са толкова удобни и качествени, че лесно ще се превърнат в любимото ти място за сядане. Можеш да поставиш няколко от тях при обзавеждане на дневна или трапезария, да направиш уютен кът за четене в детска стая, кабинет или спалня. За да довършиш добрия стил, препоръчваме да добавиш и трапезни столове от същата серия или модерни маси от нашата колекция.


 Дизайнерско кресло EMS ARM black
rating

MODEPOT

Дизайнерско кресло EMS ARM black

105.59 лв. без ДДС: 87.99 лв.

Дизайн Чарлс и Рей Еймс са известните американски дизайнери, създали това невероятно кресло. То е иновативно за времето си творение, изработено за пръв път около 1950 година с изящна и лесно разпознаваема форма. Основата му, сглоб..

 Дизайнерско тапицирано кр...

MODEPOT

Дизайнерско тапицирано кр...

186.00 лв. без ДДС: 155.00 лв.

..

Дизайнерско кресло EMS FUNKY Red

MODEPOT

Дизайнерско кресло EMS FUNKY Red

33.60 лв. без ДДС: 28.00 лв.

Дизайн Американски дизайнери на мебели Чарлс и Рей Еймс са създали това уникално кресло още в средата на миналия век. Оригиналната комбинация от букови крака и метални сглобки е сътворена под влиянието на Айфеловата кула и този д..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)