Столове от метал

MODEPOT предлага подбрана колекция метални столове за заведения. Това са модели с модерна визия и впечатляващ стил, създадени от ръцете на известни дизайнери на мебели. Тези столове от метал носят характерен чар, като едновременно с това са изключително здрави, издръжливи и удобни. Заради комбинацията от качествен метал, невероятна визия и гарантирано удобство, тези столове са сред любимците на специалистите по интериорен дизайн. С тях те създават уникални проекти за обзавеждане на заведения в стиймпънк стил, в минималистичен, модернистичен или градски шик.  
Тези метални столове са подходящи както за затворени зали, така и за обзавеждане на лятна градина на ресторант, бар, пицария, сладкарница, кафене или закусвалня. Те са изключително добра инвестиция, тъй като имат страхотен дизайн, подходящи са за всякаква употреба и запазват добрия си външен вид дълго време. Могат да бъдат използвани заедно с бар столове от метал от нашите колекции, както и с някои от уникалните ни дизайнерски кресла. Подходящи са и за обзавеждане на дома.


Метален стол бял, TEXAS white

MODEPOT

Метален стол бял, TEXAS white

82.36 лв. без ДДС: 68.63 лв.

ДизайнКласическият трапезен стол TEXAS е дело на известния френски дизайнер Ксавие Пошар, който го измисля в далечната 1934-а и продължава да го усъвършенства в следващите 20 години. Това е изцяло метален стол с хармоничен дизайн,..

Метален стол жълт, TEXAS yellow

MODEPOT

Метален стол жълт, TEXAS yellow

82.36 лв. без ДДС: 68.63 лв.

ДизайнКласическият трапезен стол от метал TEXAS Yellow не спира да бъде актуален повече от 80 години. Той е изобретен през 1934-а от невероятния френски дизайнер Ксавие Пошар, който продължава да работи по него още цели 20 години...

Метален стол сив, TEXAS grey

MODEPOT

Метален стол сив, TEXAS grey

82.36 лв. без ДДС: 68.63 лв.

ДизайнТози метален стол за хранене е създаден през далечната 1934-а от небезизвестния френски дизанер Ксавие Пошар, но изключителният му дизайн, усъвършенстван цели 20 години, го прави толкова популярен, че и до ден днешен той е п..

Метален стол червен, TEXAS red

MODEPOT

Метален стол червен, TEXAS red

82.36 лв. без ДДС: 68.63 лв.

ДизайнTEXAS Red е класически метален стол за хранене с дългогодишна история. Създаден през далечната 1934-а от известния френски дизайнер Ксавие Пошар, той бързо набира популярност и остава актуален в модерното обзавеждане и до дн..

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)