Пластмасови бар столове

MODEPOT разполага с подбрана колекция пластмасови бар столове, създадени от ръцете на най-добрите дизайнери на мебели в света като Чарлс и Рей Еймс, Ееро Сааринен и др. Те притежават безупречен стил, елегантно излъчване и безспорно удобство. Това ги прави предпочитани от специалистите по интериорен дизайн при създаване на обзавеждане в модернистичен стил, за градски, индустриален, скандинавски или минималистичен интериор, включително и за интериор на заведения.
Тези страхотни бар столове от пластмаса са функционално и красиво допълнение към мечтания от теб модерен интериор на кухня, трапезария или бар за гости у дома. Някои от тях са изработени изцяло от полипропилен, а други съчетават този материал с дърво и/или метал в хармонична и елегантна визия. Но за всеки един от тях е сигурно едно: те са качествени, надеждни и красиви, така че е много лесно да си ги представиш вкъщи. За да продължиш страхотния стил при избор на Мебели за дома си, можеш да ги комбинираш с пластмасови столове за хранене или други бар столове от нашия каталог.  


Дизайнерски бар стол EMS BAR Bla...
НОВО

MODEPOT

Дизайнерски бар стол EMS BAR Bla...

110.59 лв. без ДДС: 92.16 лв.

Дизайн Този уникален бар стол в черен цвят е творение на двамата американски дизайнери Чарлс и Рей Еймс. Силуетът му, вдъхновен от Айфеловата кула, е създаден още в средата на миналия век. Крака от истинско дърво, елегантни..

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)