Метални бар столове

В MODEPOT имаме в наличност впечатляващи метални бар столове с модерна визия и превъзходно качество. Те са измислени от световноизвестни дизайнери на мебели и съчетават в едно стил, здравина и удобство. Почитателите на стиймпънк и индустриален дизайн ще открият в тях съвършените бар столове за обзавеждане на кухня, трапезария или бар за гости у дома. Те са леко екстравагантни, но със сигурност запомнящи се и не на последно място, изключително стабилни и лесни за поддръжка.
Тези бар столове от метал са предпочитани от специалистите по интериорен дизайн за създаване на акцент в градски, индустриален, минималистичен или модернистичен стил за обзавеждане за дома. Оригиналната им визия ги прави предпочитани за интериор на младежко жилище, където внасят подходяща доза свежест и удобство. Заради отличителния си вид и здравината си, често се използват и за обзавеждане на заведения. Могат чудесно да се съчетаят с нашите метални трапезни столове или други столове в сходен стил.  


Метален бар стол бял, TEXAS STOOL...

MODEPOT

Метален бар стол бял, TEXAS STOOL...

82.36 лв. без ДДС: 68.63 лв.

ДизайнTEXAS STOOL white е невероятен сив бар стол от метал, който не спира да е търсен и употребяван вече десетилетия наред. Той е дело на известния френски дизайнер Ксавие Пошар, който създава концепцията за този вид столове още ..

Метален бар стол червен, TEXAS...

MODEPOT

Метален бар стол червен, TEXAS...

82.36 лв. без ДДС: 68.63 лв.

ДизайнТози невероятен червен бар стол в индустриален стил е измислен в далечната 1934 година от прочутия френски дизайнер Ксавие Пошар. Той прекарва още две десетилетия в усъвършенстване на своя дизайн, така че не е чудно, че TEXA..

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)