Интериорен дизайн на Къща-лодка в Амстердам, Холандия


Родена и израстнала на къща-лодка, Аналиис е живяла на водата целият си живот. Тя и съпруга и Ханс са живяли кратко в конвенционална къща, но когато им се отдала възможност да се върнат във водата нямали повторни мисли за това. Нетърпеливи да построят своя собствена къща на място с фантастична гледка, на тихо място край водата и все пак само на 10 минути път с кола до центъра на Амстердам.

 

 Двуетажната къща-лодка е построена на пилоти във водата. Въпреки израза къща-лодка, тя не разполага с двигател, който да запалите и да пътувате по каналите на Амстердам.

 

С големи прозорци, домът е изпълнен със светлина. Високите тавани придават на помещенията чувство за свобода и светлина. Тяхният стил е типично скандинавски, с топли цветове и модерен избот на мебели. За Аналиис е много важно да поддържа цветовете и детайлте в баланс, за да се усеща спокойствие и уют в техният дом.

В трапезарията са заложили на модела стол EMS ARM white, който MODEPOT предлага.Първоначално тя се фокусира върху интериора на детските стаи, отново откриваме светли и нежни тонове, мебелите са модерни, типични за скандинавският стил дизайн.Аналиис е избрала модел стол EMS SWING, неразделна част от всеки модерен интериор на детски стаи. Ние от MODEPOT, препоръчваме този стол за детска стая, удобен както за жени които кърмят, така и за по-големи деца, които ще се забавляват с този стол в тяхната стая.Аналиис е направила своя дом едно щастливо място, избирайки нежни тонове и чудесни мебели, които служат на нейното семейство.