Дизайнерски бар стол GRCIC white, бял

  • 79.99 лв.
  • без ДДС: 66.66 лв.
  • Производители MODEPOT
  • Модел: 1504W
  • Наличност: 2-3 работни дни

Създаден от бял полипропилен, Дизайнерски бар стол GRCIC white е перфектното допълнение към почти всеки съвременен стил на обзавеждане. Може да бъде използван за интериор на кухня или бар за гости, но дизайнерите често го включват в набора мебели за завед

Етикети: дизайнерски стол, бар стол, еклектичен стил, минималистичен стил, промишлен стил, модерен стил,

Дизайн

Това е един от най-известните столове на гениалния немски дизайнер Константин Грчич. Той създава продукти с иновативни форми, които често се излагат в различни музеи на модерното изкуство по света. Този уникален бар стол е типично в негов стил – на пръв поглед чудноват, но всъщност прецизно изчислен и носещ съвършена хармония. В изумителния дизайн на GRCIC White Константин Грчич успява да поднесе изненада на няколко места: правата седалка внезапно се пречупва, двата крака преминават в четири, а поставката за стъпалата има необичайна, „счупена” форма. Но правилните геометрични фигури и острите ъгли са смекчени с фасетирани ръбове, което прави стола по-приятен за окото.

Създаден от бял полипропилен, този бар стол е перфектното допълнение към почти всеки съвременен стил на обзавеждане.

Комфорт


Макар и стряскащ на вид, този модерен бар стол всъщност предлага изключителен комфорт. Той е стъпил здраво на четири крака, има удобна поставка за краката, седалката е прегъната под бедрата, а центърът на тежестта е изчислен от компютър. Това гарантира не само перфектна визия, а и съвършено удобство.

Качество


GRCIC White е излят от полипропилен с най-високо качество. В него няма сглобки, което го прави още по-надежден и стабилен. Почиства се лесно, лек е и понася големи натоварвания, затова специалистите по интериорен дизайн го използват често при обзавеждане на бар, кафене, ресторант или дискотека.

Обзавеждане


Популярният немски дизайнер е представител на модерното течение индустриален дизайн, което означава, че този оригинален бар стол е изключително подходящ точно за този тип обзавеждане на жилище или заведение. Но това не означава, че там е единственото правилно място за него. GRCIC White би стоял чудесно и в еклектичен интериор, както и в модернистичен, минималистичен или градски стил на обзавеждане. Може да бъде използван за интериор на кухня или бар за гости, но дизайнерите често го включват в набора мебели за бар, дискотека, ресторант, кафене, фоайе или друго обществено място. За да подчертаеш невероятната му визия, можеш да го комбинираш с черен бар стол GRCIC Black  или да добавиш в помещението маса с няколко стола от вида EMS OFFICE White .Цвят
Цвят на седалка Бял
Цвят на крака Бял
Тегло
Тегло на стола в кг. 4
Размери
Височина на седалката 70
Дълбочина 31,5
Височина 80
Ширина 40
Материали
Материал на крака Полипропилен
Материал на облегалка Полипропилен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност