Дизайнерска маса за хол, LARSSEN

  • 229.90 лв.
  • без ДДС: 191.58 лв.
  • Производители MODEPOT
  • Модел: AD-6968B
  • Наличност: В наличност

Универсалната кръгла форма на плота дава усещане за завършеност, като същевременно не утежнява елегантния интериор на помещението. Оригиналният дизайн на краката прави видът ѝ необичаен и харесван от хората, които обичат нестандартно обзавеждане.

Етикети: маси за хол, дизайнерска маса, модерно обзавеждане, индустриален стил, обзавеждане за дневна, кът за отдих

Дизайн

Маса за хол LARSSEN има невероятен, съвременен дизайн с изчистени линии и топли цветове. Тя е напълно в тон с всички тенденции в създаването на модерен интериор на дома и офиса – притежава класическа кръгла форма, оригинален дизайн на крачетата, актуална височина, като същевременно е създадена от тъмно дърво и черен метал. Всички тези характеристики я правят изключително модерна и подходяща за създаване на минималистичен, модернистичен, еклектичен, индустриален, урбанистичен стил на обзавеждане.


Универсалната кръгла форма на плота дава усещане за завършеност, като същевременно не утежнява елегантния интериор на помещението. Оригиналният дизайн на краката прави видът ѝ необичаен и харесван от хората, които обичат нестандартно обзавеждане.


Комфорт

Тази дизайнерска маса за хол е не само красива и нестандартна, но и изключително практична. Диаметърът ѝ е 80 см, което позволява около нея да се настанят достатъчно гости. В същото време има плот от MDF, който е лесен за поддръжка. Металните крака са проектирани така, че да бъдат не само красиви и оригинални, но и да осигуряват изключителна стабилност. Височината ѝ е подходяща, за да може масата да създава комфорт, докато седите на диван или кресло.


Качество

Маса за хол LARSSEN е изработена от висококачествени материали. Плотът е от MDF плоскост, обработена с внимание и професионализъм. Металните крака са здрави, а сглобките – стабилни и дълготрайни. Производителят на тази модерна маса за хол се е погрижил да предложи най-добро качество,  за да можете да ѝ се наслаждавате дълго и безпроблемно.


Обзавеждане

Дизайнерска маса за хол LARSSEN има толкова универсален вид, че лесно пасва на всички модерни стилове на обзавеждане. С нея можете да създадете индустриален, урбанистичен, еклектичен, модернистичен или минималистичен дизайн на помещение. Може успешно да се впише дори в ретро стил. Тя е удобна за обзавеждане на дневна, кът за отдих в спалня, чакалня на кабинет или място за посрещане на гости в офис.


За да допълните интериора по подходящ начин, можете да използвате някои от нашите уникални кресла или модерен бюфет с подходяща визия.


Тегло
Тегло на маса в кг. 17
Размери
Диаметър 80см
Височина 41см
Материали
Материал на основа Метал
Плот MDF

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност