Бар столове с дървена основа

В каталога на MODEPOT присъстват уникални модели бар столове с дървени крака. Използвани в обзавеждане на заведения те внасят едновременно удобство, модерна визия и уют. Създадени са от талантливи дизайнери на мебели и са фаворити на специалистите по интериорен дизайн заради своите изчистени линии и хармоничен вид. Използват ги за модерно обзавеждане на бар, дискотека, ресторант, пицария, закусвалня, кафене, но и като мебели за дома.
Страхотните ни бар столове с дървена основа са подходящи за почти всички актуални интериорни стилове. С тях се създават проекти за обзавеждане на заведения в минималистичен, индустриален, градски, скандинавски или модернистичен стил. Максимално опростените им линии създават усещане за лекота и простор, а топлината на дървото придава още повече уют в залата. Освен това нашите бар столове са с високо качество, което ги прави здрави и дълготрайни. За допълване на изискания интериор можеш да използваш и трапезни столове с дървена основа или дизайнерски бар столове от каталога ни.
Дизайнерски бар стол EMS BAR Bla...
НОВО

MODEPOT

Дизайнерски бар стол EMS BAR Bla...

110.59 лв. без ДДС: 92.16 лв.

Дизайн Този уникален бар стол в черен цвят е творение на двамата американски дизайнери Чарлс и Рей Еймс. Силуетът му, вдъхновен от Айфеловата кула, е създаден още в средата на миналия век. Крака от истинско дърво, елегантни..

Дизайнерски бар стол EMS BAR Whi...

MODEPOT

Дизайнерски бар стол EMS BAR Whi...

110.59 лв. без ДДС: 92.16 лв.

Дизайн Чарлс и Рей Еймс са създателите на този невероятен бар стол в бял цвят, инспириран от силуета на вечната Айфелова кула. Още в началото на 50-те години на миналия век двамата американски дизайнери на мебели успяват да сътвор..

Елегантен бар стол NORDIC Bar, ч...

MODEPOT

Елегантен бар стол NORDIC Bar, ч...

135.14 лв. без ДДС: 112.62 лв.

..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)