Дизайнерски бар столове

Всички бар столове в този каталог на MODEPOT са творения на най-добрите  дизайнери на мебели в света като Чарлс и Рей Еймс, Ееро Сааринен и др. Ето защо те имат впечатляваща визия, съвършен силует и невероятна функционалност, което ги нарежда сред фаворитите на специалистите по интериорен дизайн. Тези изумителни модели са подходящи за обзавеждане на заведения в модерен стил. С тях лесно се създава индустриален, модернистичен, градски, минималистичен или скандинавски интериор, дори при обзавеждане на дом.  
Моделите в тази колекция са изработени от полипропилен, дървена основа и/или метал, имат различен дух и създават различно усещане. Но все пак не е трудно да си представиш колко добре би стоял всеки един от тези дизайнерски бар столове в интериор на бар, ресторант, закусвалня, дискотека в подходящ стил. Освен елегантни и хармонични, те са и изключително удобни и качествени. За да допълниш модерния стил на заведението, можеш да ги комбинираш с нашите дизайнерски трапезни столове или друг вид бар столове от каталога ни.


Дизайнерски бар стол EMS BAR Bla...
ПРОМО
НОВО

MODEPOT

Дизайнерски бар стол EMS BAR Bla...

110.59 лв.57.60 лв. без ДДС: 48.00 лв.

Дизайн Този уникален бар стол в черен цвят е творение на двамата американски дизайнери Чарлс и Рей Еймс. Силуетът му, вдъхновен от Айфеловата кула, е създаден още в средата на миналия век. Крака от истинско дърво, елегантни..

Дизайнерски бар стол GRCIC white...

MODEPOT

Дизайнерски бар стол GRCIC white...

79.99 лв. без ДДС: 66.66 лв.

ДизайнТова е един от най-известните столове на гениалния немски дизайнер Константин Грчич. Той създава продукти с иновативни форми, които често се излагат в различни музеи на модерното изкуство по света. Този уникален бар стол е т..

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)