Дизайнерски бар столове

Всички бар столове в този каталог на MODEPOT са творения на най-добрите  дизайнери на мебели в света като Чарлс и Рей Еймс, Ееро Сааринен и др. Ето защо те имат впечатляваща визия, съвършен силует и невероятна функционалност, което ги нарежда сред фаворитите на специалистите по интериорен дизайн. Тези изумителни модели са подходящи за обзавеждане на заведения в модерен стил. С тях лесно се създава индустриален, модернистичен, градски, минималистичен или скандинавски интериор, дори при обзавеждане на дом.  
Моделите в тази колекция са изработени от полипропилен, дървена основа и/или метал, имат различен дух и създават различно усещане. Но все пак не е трудно да си представиш колко добре би стоял всеки един от тези дизайнерски бар столове в интериор на бар, ресторант, закусвалня, дискотека в подходящ стил. Освен елегантни и хармонични, те са и изключително удобни и качествени. За да допълниш модерния стил на заведението, можеш да ги комбинираш с нашите дизайнерски трапезни столове или друг вид бар столове от каталога ни.


Дизайнерски бар стол EMS BAR Bla...
НОВО

MODEPOT

Дизайнерски бар стол EMS BAR Bla...

110.59 лв. без ДДС: 92.16 лв.

Дизайн Този уникален бар стол в черен цвят е творение на двамата американски дизайнери Чарлс и Рей Еймс. Силуетът му, вдъхновен от Айфеловата кула, е създаден още в средата на миналия век. Крака от истинско дърво, елегантни..

Дизайнерски бар стол EMS BAR Whi...

MODEPOT

Дизайнерски бар стол EMS BAR Whi...

110.59 лв. без ДДС: 92.16 лв.

Дизайн Чарлс и Рей Еймс са създателите на този невероятен бар стол в бял цвят, инспириран от силуета на вечната Айфелова кула. Още в началото на 50-те години на миналия век двамата американски дизайнери на мебели успяват да сътвор..

Дизайнерски бар стол GRCIC white...

MODEPOT

Дизайнерски бар стол GRCIC white...

79.99 лв. без ДДС: 66.66 лв.

ДизайнТова е един от най-известните столове на гениалния немски дизайнер Константин Грчич. Той създава продукти с иновативни форми, които често се излагат в различни музеи на модерното изкуство по света. Този уникален бар стол е т..

Елегантен бар стол NORDIC Bar, ч...

MODEPOT

Елегантен бар стол NORDIC Bar, ч...

135.14 лв. без ДДС: 112.62 лв.

..

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)