Бар столове метал

В MODEPOT предлагаме уникални дизайнерски бар столове от метал с впечатляващ вид и добро качество. Това са здрави, издръжливи на различни атмосферни влияния и интензивно натоварване бар столове. Те са създадени от прочути дизайнери на мебели и притежават безупречна визия и модерен стил. С тях можеш да създадеш оригинален индустриален или стиймпънк дизайн на бар или кафене, както да ги използваш за обзавеждане на лятна градина, бар край басейн и други открити пространства.  
Тези бар столове от метал внасят известна екстравагантност в дизайна, но със сигурност са впечатляващи. Освен това са изключително стабилни, дълготрайни и лесни за поддръжка. Използват се често за обзавеждане за заведения, предназначени за младежи, както и за обзавеждане на дом. Но на практика тези метални бар столове изглеждат чудесно в почти всеки съвременен интериорен стил. Можеш да създадеш страхотна комбинация с нашите метални столове за хранене, както и някои от другите ни модели дизайнерски бар столове и бар столове с дървена основа.


Метален бар стол бял, TEXAS STOOL...

MODEPOT

Метален бар стол бял, TEXAS STOOL...

82.36 лв. без ДДС: 68.63 лв.

ДизайнTEXAS STOOL white е невероятен сив бар стол от метал, който не спира да е търсен и употребяван вече десетилетия наред. Той е дело на известния френски дизайнер Ксавие Пошар, който създава концепцията за този вид столове още ..

Метален бар стол червен, TEXAS...

MODEPOT

Метален бар стол червен, TEXAS...

82.36 лв. без ДДС: 68.63 лв.

ДизайнТози невероятен червен бар стол в индустриален стил е измислен в далечната 1934 година от прочутия френски дизайнер Ксавие Пошар. Той прекарва още две десетилетия в усъвършенстване на своя дизайн, така че не е чудно, че TEXA..

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)