Бар столове с дървени крака

В MODEPOT ще откриеш подбрани бар столове с дървени крака, които създават едновременно усещане за модерност, удобство и топлина. Те са измислени от световноизвестни дизайнери на мебели и са харесвани от познавачите за създаване на модерен интериор на кухня, трапезария или домашен бар. Причинате е в хармоничната комбинация от съвременни материали и дърво, елегантните линии и съвременната визия, която притежават. Специалистите често ги използват като оригинални мебели за заведения.
Тези бар столове се вписват лесно в почти всички модерни стилове за обзавеждане на дома. Подходящи са за градски стил, за, индустриален, минималистичен, скандинавски или модернистичен интериор. Техният изискан вид създава усещане за лекота, простор и уют и затова често се включват в проекти за обзавеждане на малко жилище или студио. Освен стилни и функционални, те са и изключително качествени, което им придава допълнителна практичност. За да допълниш страхотния интериор на дневна, съчетай ги с трапезни столове с дървени крака или перфектни маси от нашата колекция.  


Дизайнерски бар стол EMS BAR Bla...
НОВО

MODEPOT

Дизайнерски бар стол EMS BAR Bla...

110.59 лв. без ДДС: 92.16 лв.

Дизайн Този уникален бар стол в черен цвят е творение на двамата американски дизайнери Чарлс и Рей Еймс. Силуетът му, вдъхновен от Айфеловата кула, е създаден още в средата на миналия век. Крака от истинско дърво, елегантни..

Дизайнерски бар стол EMS BAR Whi...

MODEPOT

Дизайнерски бар стол EMS BAR Whi...

110.59 лв. без ДДС: 92.16 лв.

Дизайн Чарлс и Рей Еймс са създателите на този невероятен бар стол в бял цвят, инспириран от силуета на вечната Айфелова кула. Още в началото на 50-те години на миналия век двамата американски дизайнери на мебели успяват да сътвор..

Елегантен бар стол NORDIC Bar, ч...

MODEPOT

Елегантен бар стол NORDIC Bar, ч...

135.14 лв. без ДДС: 112.62 лв.

..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)