Пластмасови бар столове

MODEPOT разполага с подбрана колекция пластмасови бар столове, създадени от ръцете на най-добрите дизайнери на мебели в света като Чарлс и Рей Еймс, Ееро Сааринен и др. Те притежават безупречен стил, елегантно излъчване и безспорно удобство. Това ги прави предпочитани от специалистите по интериорен дизайн при създаване на обзавеждане в модернистичен стил, за градски, индустриален, скандинавски или минималистичен интериор, включително и за интериор на заведения.
Тези страхотни бар столове от пластмаса са функционално и красиво допълнение към мечтания от теб модерен интериор на кухня, трапезария или бар за гости у дома. Някои от тях са изработени изцяло от полипропилен, а други съчетават този материал с дърво и/или метал в хармонична и елегантна визия. Но за всеки един от тях е сигурно едно: те са качествени, надеждни и красиви, така че е много лесно да си ги представиш вкъщи. За да продължиш страхотния стил при избор на Мебели за дома си, можеш да ги комбинираш с пластмасови столове за хранене или други бар столове от нашия каталог.  


Дизайнерски бар стол EMS BAR Bla...
ПРОМО
НОВО

MODEPOT

Дизайнерски бар стол EMS BAR Bla...

110.59 лв.57.60 лв. без ДДС: 48.00 лв.

Дизайн Този уникален бар стол в черен цвят е творение на двамата американски дизайнери Чарлс и Рей Еймс. Силуетът му, вдъхновен от Айфеловата кула, е създаден още в средата на миналия век. Крака от истинско дърво, елегантни..

Дизайнерски бар стол GRCIC white...

MODEPOT

Дизайнерски бар стол GRCIC white...

79.99 лв. без ДДС: 66.66 лв.

ДизайнТова е един от най-известните столове на гениалния немски дизайнер Константин Грчич. Той създава продукти с иновативни форми, които често се излагат в различни музеи на модерното изкуство по света. Този уникален бар стол е т..

Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)