Кресла

Тези дизайнерски кресла са много повече от обикновени мебели за сядане. Те са елегантни, удобни и красиви и съчетават в себе си духа на новото време с уюта, от който имаме нужда. Креслата в MODEPOT са създадени от световноизвестни дизайнери на мебели и столове като Чарлс и Рей Еймс, Ееро Сааринен и др. Специалистите по интериорен дизайн ги предпочитат за обзавеждане на дом в модернистичен или скандинавски стил, за градски уют, индустриален или ретро интериор. Освен това ги използват често за обзавеждане на заведение.
Екстравагантни или класически, пластмасови или тапицирани, тези впечатляващи кресла могат да създадат уют във всяко помещение у дома. Те са толкова удобни и качествени, че лесно ще се превърнат в любимото ти място за сядане. Можеш да поставиш няколко от тях при обзавеждане на дневна или трапезария, да направиш уютен кът за четене в детска стая, кабинет или спалня. За да довършиш добрия стил, препоръчваме да добавиш дизайнерски бар столове, трапезни столове от същата серия или модерни маси от нашата колекция.

 Дизайнерско кресло EMS ARM black
rating

MODEPOT

Дизайнерско кресло EMS ARM black

105.59 лв. без ДДС: 87.99 лв.

Дизайн Чарлс и Рей Еймс са известните американски дизайнери, създали това невероятно кресло. То е иновативно за времето си творение, изработено за пръв път около 1950 година с изящна и лесно разпознаваема форма. Основата му, сглоб..

 Дизайнерско тапицирано кр...

MODEPOT

Дизайнерско тапицирано кр...

186.00 лв. без ДДС: 155.00 лв.

..

Дизайнерско кресло EMS FUNKY Red

MODEPOT

Дизайнерско кресло EMS FUNKY Red

33.60 лв. без ДДС: 28.00 лв.

Дизайн Американски дизайнери на мебели Чарлс и Рей Еймс са създали това уникално кресло още в средата на миналия век. Оригиналната комбинация от букови крака и метални сглобки е сътворена под влиянието на Айфеловата кула и този д..

Тапициран дизайнерски стол...

MODEPOT

Тапициран дизайнерски стол...

72.00 лв. без ДДС: 60.00 лв.

ДизайнNEUTRA е тапициран стол със съвременен дизайн и лек ретро намек. Той има приятна визия и класически линии, които подчертават елегантността и удобството му. Съчетава в себе си няколко модерни материала: рамка от полипропилен,..

Тапицирано дизайнерско кре...

MODEPOT

Тапицирано дизайнерско кре...

144.59 лв. без ДДС: 120.49 лв.

Дизайн Това изумително кресло е създадено в средата на миналия век от известните американски дизайнери на мебели Чарлс и Рей Еймс. Елегантният му силует е вдъхновен от Айфеловата кула, но е сам по себе си разпознаваем заради изящн..

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)