Маси

Маси

Колекцията от маси на MODEPOT съдържа подбрани модели маси с уникален дизайн и най-добро качество. Тук ще откриеш маси за хранене, холни маси и помощни маси, сътворени от ръцете на най-добрите дизайнери на мебели в света. Те имат изчистената, модерна визия, която наистина липсва напоследък. Това са модели, които лесно се вписват в повечето съвременни стилове на обзавеждане на дома и с тях лесно ще създадеш минималистичен, градски, индустриален, ретро или скандинавски интериор. Те не се натрапват, а допълват общата визия на помещението, като създават усещане за уют и простор.
В MODEPOT разполагаме с модели, подходящи за всички стаи у дома – маси за трапезария, кухня, хол, дневна, детска стая и др. Те са не само красиви и изключително функционални, но и практични заради доброто качество на материалите и изработката си. Подходящи са за интензивна употреба и специалистите по интериорен дизайн често ги използват и за обзавеждане на заведение. Можеш успешно да ги съчетаеш с трапезни столове или кресла от нашата колекция.


Подробно

Квадратна трапезна маса TABLE...

MODEPOT

Квадратна трапезна маса TABLE...

138.00 лв. без ДДС: 115.00 лв.

ДизайнСъс своя семпъл стил тази крадратна трапезна маса спада към групата на минималистичните и елегантни мебели, които често липсват в днешния модерен интериор. Това е красива маса в съвременен черен цвят със здрави букови крака,..

Правоъгълна трапезна маса T...

MODEPOT

Правоъгълна трапезна маса T...

199.00 лв. без ДДС: 165.83 лв.

ДизайнПравоъгълна трапезна маса TABLE RT Black притежава семпъл стил и минималистичен дизайн, който е трудно откриваем в днешни дни. Белият плот, съчетан с елегантни дървени крака, е напълно в тон с новите тенденции в обзавежданет..

Правоъгълна трапезна маса T...

MODEPOT

Правоъгълна трапезна маса T...

199.00 лв. без ДДС: 165.83 лв.

ДизайнПравоъгълна трапезна маса TABLE RT White притежава семпъл стил и минималистичен дизайн, който е трудно откриваем в днешни дни. Белият плот, съчетан с елегантни дървени крака, е напълно в тон с новите тенденции в обзавежданет..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)