Бар столове

Модерните бар столове са задължителен елемент в съвременното обзавеждане на бар, кафене, дискотека, дори ресторант или закусвалня. Колекцията от бар столове, която ще откриеш в MODEPOT, предлага зашеметяващ дизайн, изключително удобство и високо качество. Всички модели мебели за заведения са дело на известни дизайнери на мебели като Чарлс и Рей Еймс, Ееро Сааринен, Ксавие Пошар и др. Те се вписват лесно в съвременния интериор и създават оригинален акцент, който подчертава индивидуалността на заведението. В същото време могат да се използват и като Мебели за дома.
Поддържаме в наличност разнообразни модели дизайнерски бар столове, бар столове метал, и бар столове с дървена основа. Те са чудесно допълнение за почти всеки модерен стил на обзавеждане, като някои от тях са подходящи и за обзавеждане на лятна градина. Специалистите по интериорен дизайн ги изпозват за създаване на проекти в минималистичен стил, на модернистичен, скандинавски, градски, ретро, стиймпънк или индустриален дизайн. Комбинират се добре с нашите трапезни столове или уникални маси.Подробно

Дизайнерски бар стол EMS BAR Bla...
НОВО

MODEPOT

Дизайнерски бар стол EMS BAR Bla...

110.59 лв. без ДДС: 92.16 лв.

Дизайн Този уникален бар стол в черен цвят е творение на двамата американски дизайнери Чарлс и Рей Еймс. Силуетът му, вдъхновен от Айфеловата кула, е създаден още в средата на миналия век. Крака от истинско дърво, елегантни..

Метален бар стол бял, TEXAS STOOL...

MODEPOT

Метален бар стол бял, TEXAS STOOL...

82.36 лв. без ДДС: 68.63 лв.

ДизайнTEXAS STOOL white е невероятен сив бар стол от метал, който не спира да е търсен и употребяван вече десетилетия наред. Той е дело на известния френски дизайнер Ксавие Пошар, който създава концепцията за този вид столове още ..

Метален бар стол червен, TEXAS...

MODEPOT

Метален бар стол червен, TEXAS...

82.36 лв. без ДДС: 68.63 лв.

ДизайнТози невероятен червен бар стол в индустриален стил е измислен в далечната 1934 година от прочутия френски дизайнер Ксавие Пошар. Той прекарва още две десетилетия в усъвършенстване на своя дизайн, така че не е чудно, че TEXA..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)