Помощни маси

Малките помощни маси са практични мебели за дома, които бързо се превръщат в любимо удобство за домакините. В същото време те създават завършеност на всеки интериор, като добавят приятен, малък акцент в цялостната визия. В колекцията на MODEPOT са подбрани дизайнерски помощни маси с модерна визия, които допълват съвършено повечето актуални течения – скандинавски, минималистичен, ретро, градски, модернистичен или индустриален стил на обзавеждане. Предлаганите маси са изработени от различни модерни материали и имат различни размери и форми, за да е лесно да откриеш правилния модел за своя дом.
Тези страхотни помощни маси се използват предимно за обзавеждане на дневна, но често влизат и в трапезарията, кухнята, детската стая или спалнята заради изключителната си практичност. Често се употребяват и за обзавеждане на заведения. Те са често използвани за модерно обзавеждане на малък апартамент, мансарда или студио. За да създадеш подходящ интериорен дизайн за избраните помощни маси, разгледай нашите страхотни кресла или трапезни маси.


Дизайнерска маса за хол, LARSS...
НОВО

MODEPOT

Дизайнерска маса за хол, LARSS...

229.90 лв. без ДДС: 191.58 лв.

ДизайнМаса за хол LARSSEN има невероятен, съвременен дизайн с изчистени линии и топли цветове. Тя е напълно в тон с всички тенденции в създаването на модерен интериор на дома и офиса – притежава класическа кръгла форма, оригинален..

Комплект от 2 маси за хол, GERD
НОВО

MODEPOT

Комплект от 2 маси за хол, GERD

112.80 лв. без ДДС: 94.00 лв.

ДизайнМаси за хол GERD са елегатни и практични масички в ретро стил, които могат да се включат във всеки модерен интериорен дизайн. Те имат изчистени линии и максимално опростена визия, но същевременно с това са наистина оригиналн..

Комплект от 2 маси за хол, KIER...
НОВО

MODEPOT

Комплект от 2 маси за хол, KIER...

132.00 лв. без ДДС: 110.00 лв.

ДизайнТова е страхотен комплект от две маси за хол в духа на датския дизайнер Ханс Вегнер, които придават елегантно излъчване на всяко помещение. Тези ниски дървени масички имат максимално опростен дизайн, което им позволява да вл..

Маса за хол, ANITRA
НОВО

MODEPOT

Маса за хол, ANITRA

183.24 лв. без ДДС: 152.70 лв.

ДизайнМаса за хол ANITRA е чудесна мебел в ретро стил. Тя е стилна, елегантна, функционална и лесна за вписване във всички съвременни стилове на обзавеждане – ретро, скандинавски, модернистичен, минималистичен, градски. Това е кла..

Маса за хол, HALLE
НОВО

MODEPOT

Маса за хол, HALLE

87.00 лв. без ДДС: 72.50 лв.

ДизайнМаса за хол HALLE  е изключително оригинална и функционална мебел, която лесно може да се превърне в оригинален акцент във всяко едно помещение. Металната решетка, която представлява основа на тази холна масичка, е с ра..

Маса за хол, MIKKO
НОВО

MODEPOT

Маса за хол, MIKKO

155.34 лв. без ДДС: 129.45 лв.

ДизайнТази уникална маса за хол е напълно в тон с повечето модерни тенденции в обзавеждането. Има основа от четири метални крака, събрани в една опростена конструкция, и плот от MDF с цвят на тъмно дърво. Позволява да създадеш усе..

Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)