Модерен стол с дървени крака, EMS Yellow, жълт

  • 75.59 лв.
  • без ДДС: 62.99 лв.
  • Производители MODEPOT
  • Модел: 1028Y
  • Наличност: В наличност

Изчистен силует и съвършена хармония, съвременен дизайн и цветна свежест се преплитат в този уникален и Модерен стол с дървени крака, EMS Yellow. Подходящ е за модерно обзавеждане на ресторант, зала, офис, чакалня, където ще внесе цвят и настроение.

Етикети: модерен стол, стол с дървени крака, дизайнерски стол, еклектичен стил, минималистичен стил, промишлен стил, модерен стил,

Дизайн


Невероятният дизайн на този елегантен трапезен стол е дело на известните американски дизайнери на мебели Чарлс и Рей Еймс. Създаден още в далечната 1950 година, той се оказва толкова напредничав, че продължава да е в топ класацията на мебелите вече повече от 60 години. Изчистеният силует и съвършената хармония между форми и материали го правят предпочитан за обзавеждане на жилище или ресторант в модерен стил.
Визията на EMS Yellow е вдъхновена от Айфеловата кула и това е лесно забележим в преплитането на металните сглобки и наклона на дървените крака. Върху тях е разположена максимално изчистена седалка от полипропилен в приятен жълт цвят, която създава настроение във всяко помещение.

Комфорт


Когато са създавали този стол, Чарлс и Рей Еймс са използвали нов за времето си материал с голяма твърдост. За да компенсират това, те са се погрижили формата на полимерната седалка да бъде съобразена със силуета на тялото и да създава пълен комфорт. Ето защо EMS Yellow е изключително удобен, дори ако се налага да прекараш в него дълго време.

Качество


Всички материали в този стол са с най-високо качество – естествено дърво, здрав метал и първокласен полипропилен. Това гарантира, че столът може да се използва дълго време, без да бъде захабен или да промени формата си. Ето защо е предпочитан при обзавеждане на заведение, офис, зала, библиотека, приемна, детска или юношеска стая.

Обзавеждане


Изчистен, съвременен дизайн и цветна свежест се преплитат в този уникален жълт стол на двамата невероятни американски дизайнери. Подходящ е за почти всеки съвременен стил на   – скандинавски, индустриален, минималистичен, еклектичен, модернистичен. Можеш да го използваш, за да създадеш страхотен интериор на детска стая, слънчев дизайн на трапезария или кабинет у дома. Подходящ е за модерно обзавеждане на ресторант, зала, офис, чакалня, където ще внесе цвят и настроение. Можеш да го съчетаеш с трапезна маса EMS TABLE , която има подобна визия, да направиш момичешка и момчешка стая с EMS Yellow и EMS Blue  или да го комбинираш с друг цвят от серията EMS.

Цвят
Цвят на седалка Жълт
Цвят на крака Дървесен
Тегло
Тегло на стола в кг. 4
Размери
Височина на седалката 45
Дълбочина 55
Височина 80
Ширина 46,5
Материали
Материал на крака Бук и метал
Материал на облегалка Полипропилен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност