Трапезни маси

Трапезни маси със стил, елегантност и модерна визия – ето какво предлагаме в каталога на MODEPOT. Тук ще откриеш само подбрани модели, дело на талантливи дизайнери на мебели от цял свят. Разновидностите са в различни форми и размери, създадени са от дърво, пластмаса и дори метал, но ги обединяват безупречния стил, доброто качество и истинската функционалност на всяка една от тях. Това са трапезни маси, които е лесно да харесаш и включиш в обзавеждане на трапезария, кухня, зимна градина или дори заведение.
В нашия каталог подбираме само модели с максимално изчистен, съвременен дизайн, каквито е трудно да се открият напоследък. Те пасват перфектно на повечето модерни стилове на обзавеждане и влизат в приятна хармония с останалите мебели, без да създават ненужно силен акцент. Специалистите по интериорен дизайн ги включват в обзавеждане на трапезария в индустриален, ретро, градски, скандинавски или минималистичен интериор. Можеш да ги комплектоваш с подходящи помощни маси или трапезни столове от нашата колекция.


Квадратна трапезна маса TABLE...

MODEPOT

Квадратна трапезна маса TABLE...

138.00 лв. без ДДС: 115.00 лв.

ДизайнСъс своя семпъл стил тази крадратна трапезна маса спада към групата на минималистичните и елегантни мебели, които често липсват в днешния модерен интериор. Това е красива маса в съвременен черен цвят със здрави букови крака,..

Правоъгълна трапезна маса T...

MODEPOT

Правоъгълна трапезна маса T...

199.00 лв. без ДДС: 165.83 лв.

ДизайнПравоъгълна трапезна маса TABLE RT Black притежава семпъл стил и минималистичен дизайн, който е трудно откриваем в днешни дни. Белият плот, съчетан с елегантни дървени крака, е напълно в тон с новите тенденции в обзавежданет..

Правоъгълна трапезна маса T...

MODEPOT

Правоъгълна трапезна маса T...

199.00 лв. без ДДС: 165.83 лв.

ДизайнПравоъгълна трапезна маса TABLE RT White притежава семпъл стил и минималистичен дизайн, който е трудно откриваем в днешни дни. Белият плот, съчетан с елегантни дървени крака, е напълно в тон с новите тенденции в обзавежданет..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)