Модерен стол с дървени крака, EMS white, бял

  • 75.59 лв.
  • без ДДС: 62.99 лв.
  • Производители MODEPOT
  • Модел: 1028W
  • Наличност: В наличност

Ако търсиш Модерен стол, в който можеш да седиш с часове, то EMS White е твоят модел. Елегантната основа от дървени крака и метални сглобки, правят стола стабилен, което осигурява допълнителен комфорт. Столът EMS White пасва добре на всеки съвременен диза

Етикети: модерен стол, стол с дървени крака, дизайнерски стол, еклектичен стил, минималистичен стил, промишлен стил, модерен стил,

Дизайн


EMS White е стол в модернистичен стил, устоял на изпитанията на времето и използван в съвременния интериорен дизайн десетилетия наред. Създаден е през 1950 година от известните американски дизайнери на мебели Чарлс и Рей Еймс. Вдъхновен от визията на Айфеловата кула, той е комбинация от модерни материали и изчистен силует, която се оказва печеливша и продължава да бъде актуална при обзавеждане на дом, заведение или друго обществено помещение и до днес.
Елегантната основа от дървени крака и метални сглобки, съвършените линии на седалката и неутралния бял цвят правят този стол обичан от търсачите на оригинален интериорен дизайн. Той се комбинира лесно с други мебели, с всякакви цветови гами и почти всеки вид модерен стил на обзавеждане.

Комфорт


Ако търсиш стол, в който можеш да седиш с часове, то EMS White е твоят модел. Макар и полимерна, седалката е създадена от Чарлс и Рей Еймс така, че да пасва приятно на извивките на тялото. Дървените крака и металните сглобки правят стола стабилен, което осигурява допълнителен комфорт.

Качество


Дървото, металът и полипропиленът, от които е направен този стол, са с най-високо качество. Той се почиства лесно, не се захабява бързо, не променя формата си и остава здрав години наред. Затова се използва често при обзавеждане на дом с малки деца, ресторант, бар, чакалня, офис, приемна.

Обзавеждане


Столът EMS White пасва добре на всеки съвременен дизайн. Можеш да го използваш за създаване на скандинавски, модернистичен, минималистичен, еклектичен или индустриален стил на обзавеждане. С него можеш да създадеш модерен интериор на трапезария, юношеска стая, спалня или кабинет у дома или да го вмъкнеш в набора мебели за офис, ресторант, зала за конференции, приемна и други помещения с голям човекопоток. Белият му цвят позволява да избереш спокойно гамата на интериора и се комбинира съвършено с дървени мебели и метални елементи. Можеш да създадеш прекрасен комплект за трапезария с масата EMS TABLE , а за да разчупиш визията, можеш да го комбинираш с уникалното бяло кресло от същата серия EMS ARM White .

Цвят
Цвят на седалка Бял
Цвят на крака Дървесен
Тегло
Тегло на стола в кг. 4
Размери
Височина на седалката 45
Дълбочина 55
Височина 80
Ширина 46,5
Материали
Материал на крака Бук и метал
Материал на облегалка Полипропилен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност