Кръгла трапезна маса EMS TABLE white 80 см, бял плот

  • 186.00 лв.
  • без ДДС: 155.00 лв.
  • Производители MODEPOT
  • Модел: 1542W
  • Наличност: В наличност

Тази елегантна кръгла трапезна маса за хранене е създадена от популярните американски дизайнери на мебели Чарлс и Рей Еймс. EMS TABLE стои на крака от бук, сглобени със специално проектирани метални елементи. Кръглият плот е от MDF и е в неутрален бял цвя

Етикети: кръгла маса, трапезна маса, дизайнерска маса, еклектичен стил, минималистичен стил, промишлен стил, модерен стил,

Дизайн


Тази елегантна маса за хранене е създадена от популярните американски дизайнери на мебели Чарлс и Рей Еймс през 50-те години на ХХ век. Визията ѝ е инспирирана от добре познатия силует на Айфеловата кула. Нейният модернистичен силует се оказва толкова хармоничен, че и до ден днешен EMS TABLE е сред най-популярните мебели за трапезария, използвани от специалистите по интериорен дизайн.
EMS TABLE стои на крака от буково дърво, сглобени със специално проектирани метални елементи. Кръглият плот е от MDF и е в неутрален бял цвят, който пасва прекрасно на дървото и черния метал и е пасва на всякаква цветова гама в помещението. Елегантна и лека, тази маса създава усещане за простор и лесно се вписва в интериор на трапезария, заведение или офис.

Комфорт


Двамата американски дизайнери обичат да създават удобни мебели и тази трапезна маса не прави изключение. Тя стои на стабилна основа от леко наклонени и здраво сглобени крака, а плотът ѝ е от материал, който се почиства лесно. Височината ѝ е универсална и създава комфорт както при хранене, така и при работа или провеждане на срещи.

Качество


Масата е от материали с най-добро качество – естествено дърво, здрав метал и първокласен MDF. Всеки един елемент е произведен и сглобен с внимание и грижа. Ето защо можеш да използваш EMS TABLE дълго и безпроблемно.

Обзавеждане


Това уникално творение на Чарлс и Рей Еймс създава уют и стил във всяко помещение, в което се постави. Може да се използва като маса за хранене в трапезария, маса за заведение, работна маса за офис, маса за срещи с клиенти или партньори. Стои добре сред мебели в скандинавски стил, както и в обзавеждане в минималистичен стил, в индустриален или модернистичен интериор. Изчистеният дизайн я прави подходяща за обзавеждане на малко жилище, студио, младежки апартамент. Може да се комбинира с всички столове от серията, но изглежда много свежо със синия EMS Blue  и много елегантно с тапицирания стол EMS Fab .


Цвят
Цвят на плот Бял
Цвят на крака Дървесен
Размери
Дълбочина 80
Височина 74
Ширина 80
Материали
Материал на крака Бук
Плот MDF

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност