Бар столове

Функционалните бар столове са мебел, която се настани трайно в съвременното обзавеждане на дома. Сред всички останали видове, моделите на MODEPOT изпъкват с впечатляваща визия, удобство и качество. Тук са подбрани само бар столове, измислени от прочути дизайнери на мебели като Чарлс и Рей Еймс, Ееро Сааринен, Ксавие Пошар и др. Те са съвършено допълнение към обзавеждане на кухня, дневна или трапезария у дома и с тях лесно ще подчертаете своя безупречен стил и индивидуалност. Могат да се използват и за оригинален интериор на заведения.
В тази колекция ще откриете Пластмасови бар столове, Метални бар столове и Бар столове с дървени крака, походящи за почти всички модерни стилове на обзавеждане. Ще паснат перфектно на кухня в индустриален стил, на модернистичен, градски, ретро, минималистичен или скандинавски дизайн. Качеството на материалите и изработката им ги правят здрави и издръжливи, за да им се радвате дълго време. Съчетават се чудесно с различни модели Трапезни маси или Столове от нашия каталог.


Подробно

Дизайнерски бар стол EMS BAR Bla...
НОВО

MODEPOT

Дизайнерски бар стол EMS BAR Bla...

110.59 лв. без ДДС: 92.16 лв.

Дизайн Този уникален бар стол в черен цвят е творение на двамата американски дизайнери Чарлс и Рей Еймс. Силуетът му, вдъхновен от Айфеловата кула, е създаден още в средата на миналия век. Крака от истинско дърво, елегантни..

Метален бар стол бял, TEXAS STOOL...

MODEPOT

Метален бар стол бял, TEXAS STOOL...

82.36 лв. без ДДС: 68.63 лв.

ДизайнTEXAS STOOL white е невероятен сив бар стол от метал, който не спира да е търсен и употребяван вече десетилетия наред. Той е дело на известния френски дизайнер Ксавие Пошар, който създава концепцията за този вид столове още ..

Метален бар стол червен, TEXAS...

MODEPOT

Метален бар стол червен, TEXAS...

82.36 лв. без ДДС: 68.63 лв.

ДизайнТози невероятен червен бар стол в индустриален стил е измислен в далечната 1934 година от прочутия френски дизайнер Ксавие Пошар. Той прекарва още две десетилетия в усъвършенстване на своя дизайн, така че не е чудно, че TEXA..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)