Дизайнерско кресло EMS FUNKY Red

  • 33.60 лв.
  • без ДДС: 28.00 лв.
  • Производители MODEPOT
  • Модел: 1554AR
  • Наличност: В наличност

Дизайнерско кресло EMS FUNKY Red има още по-съвременно звучене заради оригиналната си седалка и ярък цвят. То е екстравагантно и шикозно и може да се превърне в силен акцент в обзавеждане на дом, оригинален интериор на ресторант, чакалня, офис, банка и др

Етикети: дизайнерско кресло, еклектичен стил, минималистичен стил, промишлен стил, модерен стил,

Дизайн

Американски дизайнери на мебели Чарлс и Рей Еймс са създали това уникално кресло още в средата на миналия век. Оригиналната комбинация от букови крака и метални сглобки е сътворена под влиянието на Айфеловата кула и този дизайн се оказва толкова универсален, че остава актуален и използван от специалистите по интериор и до днес.

Креслото EMS FUNKY Red има още по-съвременно звучене заради оригиналната си седалка и ярък цвят. То е екстравагантно и шикозно и може да се превърне в силен акцент в обзавеждане на дом, оригинален интериор на ресторант, чакалня, офис, банка и др.

Комфорт

Седалката на креслото е излята от полипропилен, но е изключително удобна заради специфичната си форма. Проектирана е така, че да пасва плътно на силуета на тялото и създава истински комфорт, дори да прекараш в него дълго време. За допълнителен разкош можеш да добавиш декоративна възглавничка в подходящ цвят и десен.

Качество

Всяка част от това прекрасно кресло е изработена с изключително качество. Краката са от естествено дърво, металните сглобки са солидни, а седалката е цялостно излята от здрав полипропилен. Това позволява на стола да остане стабилен и да запази удобната си форма задълго, за да можеш години наред да се радваш на това прекрасно творение на Чарлс и Рей Еймс. Седалката му се почиства лесно от всякакви замърсявания, така че креслото е достоен кандидат в избора на мебели за ресторант, офис или друго обществено заведение.

Обзавеждане

Дизайнерско кресло EMS FUNKY Red има страхотна модернистична визия и се вписва прекрасно в голяма част от актуалните интериорни стилове. Специалистите го използват за създаване на минималистичен, поп арт, промишлен или скандинавски стил. Може да се използва успешно при обзавеждане на жилище, заведение или офис, за създаване на страхотен дизайн на стая за тийнейджъри или младежко студио. За да подчертаеш красотата му, но и да разчупиш визията на помещението, можеш да го комбинираш с креслото EMS FUNKY Black или със стола EMS Red от същата серия.

Цвят
Цвят на седалка Червен
Цвят на крака Дървесен
Тегло
Тегло на стола в кг. 4,6
Размери
Височина на седалката 45
Дълбочина 56
Височина 62
Ширина 60
Материали
Материал на крака Бук
Материал на облегалка Полипропилен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност