Дизайнерско кресло EMS FUNKY Black

  • 33.60 лв.
  • без ДДС: 28.00 лв.
  • Производители MODEPOT
  • Модел: 1554A
  • Наличност: В наличност

Дизайнерско кресло EMS FUNKY Black е уникална и екстравагантна мебел, подходяща за обзавеждане на бар, ресторант, оригинален интериор на дневна, офис или чакалня, банка и др. Всички материали, използвани за направата на това кресло, са с изключително висо

Етикети: дизайнерско кресло, еклектичен стил, минималистичен стил, промишлен стил, модерен стил,

Дизайн

Кресло с уникален дизайн, което продължава да е актуално вече повече от 60 години – това е творението на известните американски дизайнери на мебели Чарлс и Рей Еймс, което излиза за пръв път на бял свят в средата на миналия век. Невероятната му форма е вдъхновена от Айфеловата кула и остава актуална и в наши дни.

Модернистично по дух още от раждането си, сега креслото EMS FUNKY Black е с още по-съвременна форма на седалката. Това е уникална и екстравагантна мебел, подходяща за обзавеждане на ресторант, оригинален интериор на дневна, офис, банка и др.

Комфорт

Макар и създадена от твърд полипропилен, седалката е цялостно излята така, че да пасва перфектно на извивките на тялото. Ето защо креслото създава изключителен комфорт, дори ако се наложи да прекараш дълго време в него.

Качество

Всички материали, използвани за направата на това кресло, са с изключително високо качество. Краката от естествен бук са прихванати с метални сглобки и са стабилни и надеждни – точно както са проектирани от Чарлс и Рей Еймс. Полипропиленът на седалката не се изкривява с времето и е лесно да бъде почистен от всякакви замърсявания. Това прави креслото подходящо за обзавеждане на бар, ресторант, офис или чакалня.

Обзавеждане

Дизайнерското кресло EMS FUNKY Black придава специфична атмосфера на всяко помещение, без значение дали ще бъде включено в обзавеждане на дом, заведение или офис. То може да бъде оригинален акцент в помещение, мебелирано в поп арт стил, в модернистичен, минималистичен, промишлен, скандинавски стил или еклектичен дизайн. Изключително подходящо е за създаване на интериор на юношеска стая или младежко жилище, където внася закачливо настроение. За още по-голямо удобство и приятен акцент може да се декорира с мека възглавничка в подходяща цветова гама и форма. Може да бъде окомплектовано с креслото EMS FUNKY Red , чийто червен цвят ще придаде още по-ефектен вид на стаята, или с масата EMS Table , която има същата основа и се комбинира чудесно с него.

Цвят
Цвят на седалка Черен
Цвят на крака Дървесен
Тегло
Тегло на стола в кг. 4,6
Размери
Височина на седалката 45
Дълбочина 56
Височина 62
Ширина 60
Материали
Материал на крака Бук
Материал на облегалка Полипропилен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност