Модерен стол с дървени крака, EMS Black, черен

  • 75.59 лв.
  • без ДДС: 62.99 лв.
  • Производители MODEPOT
  • Модел: 1028B
  • Наличност: В наличност

Етикети: модерен стол, стол с дървени крака, дизайнерски стол, еклектичен стил, минималистичен стил, промишлен стил, модерен стил,

Дизайн

EMS Black е стол с дълга история, както всяко качествено произведение на истински майстор. Създаден е през далечната 1950 година от двамата американски дизайнери на мебели Чарлс и Рей Еймс, но продължава да бъде сред любимците на специалистите по интериор и до днес. Успехът се дължи на хармоничния дизайн и прекрасното качество на този стол. Той съчетава дърво, метал и полимер в един изчистен силует, следващ най-добрите модерни тенденции в обзавеждането. Черният цвят на този вариант подчертава още повече елегантността му.

При сътворяването на този стол Чарлс и Рей Еймс са вдъхновени от Айфеловата кула и това е ясно видимо в очертанията му. Тази проста и универсална форма го прави постоянно актуален и предпочитан при създаване на различни видове съвременен интериорен дизайн.

Комфорт

Двамата американски дизайнери обичат да използват нови за времето си материали, но се грижат внимателно за това всяка тяхна мебел да създава истински комфорт при употреба. Въпреки че е от полипропилен, седалката следва извивките на тялото в седнало положение. Това гарантира приятно усещане за удобство, което можеш да подсилиш с малка, мека възглавничка. Така столът ще бъде не само удобен, а и още по-красив.

Качество

При създаването на този дизайнерски стол са използвани само материали с най-добро качество. Естественото дърво за краката, солидните метални сглобки и здравата полипропиленова седалка гарантират безпроблемна дълготрайна употреба на EMS Black. Това е прекрасен стол за трапезария или ресторант, който се почиства лесно и бързо от всякакви замърсявания и запазва задълго добрия си външен вид.

Обзавеждане

Уникалният дизайн на този черен стол го прави подходящ за голяма част от съвременните интериорни стилове. Специалистите го използват успешно за създаване на модернистичен, скандинавски, еклектичен, индустриален дизайн. Той е удобен за разнообразни помещения – за обзавеждане на трапезария, ресторант, чакалня, приемна, офис и др. Можеш да си направиш прекрасен комплект с масата EMS TABLE или да разнообразиш интериора, като съчетаеш черния стол с белия му вариант EMS White или с червения EMS Red .

Цвят
Цвят на седалка Черен
Цвят на крака Дървесен
Тегло
Тегло на стола в кг. 4
Размери
Височина на седалката 45
Дълбочина 55
Височина 80
Ширина 46,5
Материали
Материал на крака Бук и метал
Материал на облегалка Полипропилен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност