Дизайнерски бар стол EMS BAR White

  • 110.59 лв.
  • без ДДС: 92.16 лв.
  • Производители MODEPOT
  • Модел: 1028FW
  • Наличност: 2-3 работни дни

Дизайнерски бар стол EMS BAR White e елегантна комбинация между метал, дърво и полипропилен, която продължава да е актуална повече от 60 години. Здравите букови крака на EMS BAR White са скрепени с метални сглобки и го правят изключително стабилен...

Етикети: дизайнерски стол, бар стол, еклектичен стил, минималистичен стил, промишлен стил, модерен стил,

Дизайн

Чарлс и Рей Еймс са създателите на този невероятен бар стол в бял цвят, инспириран от силуета на вечната Айфелова кула. Още в началото на 50-те години на миналия век двамата американски дизайнери на мебели успяват да сътворят стол с хармоничен и напредничав дизайн, който се оказва толкова добър, че продължава да се използва от специалистите по интериор и до ден днешен. Той e елегантна комбинация между метал, дърво и полипропилен, която продължава да е актуална вече повече от 60 години.

Вариантът, който предлагаме, е специално моделиран за употреба при обзавеждане на бар в заведение или частен дом. Той пази оригиналния замисъл на Чарлс и Рей Еймс, но е по-висок и има метална степенка за крака в същия модернистичен стил.

Комфорт

Здравите букови крака на EMS BAR White са скрепени с метални сглобки и го правят изключително стабилен, въпреки височината му. Твърдата седалка е проектирана от двамата американски дизайнери така, че да следва силуета на човешкото тяло и да създава пълен комфорт.

Качество

Всеки един от елементите на стола EMS BAR White е изработен от качествени материали. Това гарантира, че той ще остане здрав и с непроменена форма задълго и ще ти носи същата радост дори след години употреба. Седалката е от полимер с високо качество и се почиства лесно и бързо, което я прави изключително подходяща за обзавеждане на заведения с голям човекопоток, както и при избора на мебели за кухня в дом с малки деца.

Обзавеждане

Този дизайнерски бар стол в бяло е красив и елегантен и пасва чудесно на много от съвременните интериорни стилове. Дизайнерите го използват, когато искат да създадат помещение в скандинавски, минималистичен, модернистичен, еклектичен или индустриален стил. Стои чудесно както в обзавеждане на бар в заведение, така и в интериор на кухня или кът за гости в частен дом. За да получиш още по-съвременен интериорен дизайн, можеш да го редуваш край плота с EMS BAR Black или да сложиш в трапезарията прекрасния стол EMS White , който да допълни цялостната визия на помещението.

Цвят
Цвят на седалка Бял
Цвят на крака Дървесен
Тегло
Тегло на стола в кг. 5,1
Размери
Височина на седалката 70
Дълбочина 57
Височина 105
Ширина 54
Материали
Материал на крака Бук
Материал на облегалка Полипропилен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност