Дизайнерско кресло EMS ARM black

  • 105.59 лв.
  • без ДДС: 87.99 лв.
  • Производители MODEPOT
  • Модел: 1560B
  • Наличност: В наличност

Дизайнерско кресло EMS ARM black е подходящо за обзавеждане на дома в изчистен, модерен стил. Може да се използва за мебелиране на жилище със скандинавски акценти или за поп арт, еклектичен, минималистичен и дори промишлен стил.

Етикети: дизайнерско кресло, еклектичен стил, минималистичен стил, промишлен стил, модерен стил,

Дизайн

Чарлс и Рей Еймс са известните американски дизайнери, създали това невероятно кресло. То е иновативно за времето си творение, изработено за пръв път около 1950 година с изящна и лесно разпознаваема форма. Основата му, сглобена от букови крака и метални елементи, е вдъхновена от Айфеловата кула, а седалката е излята от полипропилен и има специфични, елегантни очертания.
Чарлс и Рей Еймс успяват да съчетаят три вида материали и няколко различни форми в една перфектна хармония. Общата визия на креслото е толкова модернистична и универсална, че то продължава и до днес да бъде актуално и търсено при обзавеждане на апартамент, мебелиране на офис, както и предпочитан избор на столове за обзавеждане на кафене.

Комфорт


Двамата американски дизайнери на мебели успяват да направят така, че твърдото на вид кресло да бъде не само красиво, а и изключително удобно. Макар и създадена от полипропилен, седалката има извивки, които прилягат перфектно по контурите на тялото. Така можеш да се настаниш комфортно и да прекараш приятни часове в него.

Качество


Материалът, използван за направата на седалката, е с високо качество и прекрасен външен вид. Лесен е за поддръжка и може бързо да бъде почистен от всякакви замърсявания, което го прави удобно за обзавеждане на кафене и други обществени заведения. Металните сглобки придават допълнителна здравина на креслото и го правят надеждно и сигурно.
Това е стол, който не се деформира с времето и остава удобен и красив с години.

Обзавеждане  


Креслото EMS Arm black е подходящо за обзавеждане на дома в изчистен, модерен стил. Можеш да го използваш за мебелиране на жилище със скандинавски акценти или за поп арт, еклектичен, минималистичен и дори промишлен стил. Любителите на разчупения интериор могат да го комбинират с бялото кресло EMS Arm White или закачливото  дизайнерско кресло EMS Funky Black, за да създадат още по-интересна визия на дома, офиса или кафенето. За допълнително удобство и разкош могат да се добавят и декоратични възглавнички в различни цветове, размери и текстури.

С изискания си вид това кресло създава приятна атмосфера и може успешно се използва и като клиентски стол при избора на мебели за обзавеждане на заведение, офис, банка, заведение, библиотека или друго обществено място.

Цвят
Цвят на седалка Черен
Цвят на крака Дървесен
Тегло
Тегло на стола в кг. 4,8
Размери
Височина на седалката 45
Дълбочина 45
Височина 79
Ширина 62
Материали
Материал на крака Бук
Материал на облегалка Полипропилен
Иванов 27/04/2018

Перфетния стол, точно за моят нов дом!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност