Трапезен тапициран стол с метални крака, COPENHAGEN

  • 67.60 лв.
  • без ДДС: 56.33 лв.
  • Производители MODEPOT
  • Модел: 1052
  • Наличност: В наличност

Стилният външен вид на трапезен тапициран стол с метални крака, COPENHAGEN пасва на еклектичен или скандинавски стил на обзавеждане, както и на модернистичен, градски или минималистичен интериорен дизайн.

Етикети: трапезен стол, тапициран стол, дизайнерски стол, еклектичен стил, минималистичен стил, промишлен стил, модерен стил,

Дизайн


Трапезен стол COPENHAGEN притежава изчистен силует, който пасва добре на повечето модерни стилове на обзавеждане. Металните му крака имитират дърво, а формата им придава ефирност и не утежнява интериора. Седалката е с максимално опростен дизайн, изключително подходящ за създаване на минималистичен интериор. Тя има извивки, които да пасват добре на тялото, но за допълнително удобство е тапицирана с мек дунапрен и дамаска с приятна текстура. Има неутрален кафяв цвят и няма никакви украси, което прави представяния стол за хранене още по-универсален.
Този модерен трапезен стол създава усещане за лекота в интериора, а непретенциозният му външен вид е подходящ за любителите на семплите форми и цветове. Използва се за обзавеждане на ресторант, кафене или трапезария у дома. С него можеш да създадеш модерен интериорен дизайн в еклектичен, модернистичен, градски или еклектичен стил.

Комфорт


Макар и опростена на вид, седалката на трапезен стол COPENHAGEN предлага истински комфорт. Тя е излята по ергономични криви, които поемат добре тежестта и извивките на тялото. Меката тапицерия и приятният плат правят усещането още по-уютно. Макар и сравнително тънки, металните крака на стола му придават стабилност и здравина. Това е стол, в който наистина да се чувстваш добре.

Качество


За изработването на този тапициран стол за хранене са използвани само подбрани материали. Металните крака са надеждни, а дървесната шарка остава задълго ненарушена. Седалката не променя формата си с години, а дамаската е с високо качество и позволява безпроблемна употреба и лесно почистване на стола.

Обзавеждане


Стилният външен вид на трапезен стол COPENHAGEN го прави подходящ и за друг вид употреба. Той би стоял чудесно сред другите мебели за детска стая, спалня, библиотека или кабинет у дома. Би създал допълнителен уют в модерен интериор на заведение, офис, приемна или чакалня. Неговият ненатрапчив силует пасва на еклектичен или скандинавски стил на обзавеждане, както и на модернистичен, градски или минималистичен интериорен дизайн. За да подчертаеш стила, можеш заедно с него да използваш и невероятния стол EMS Wood , както и прекрасната трапезна маса TABLE SQ White .


Цвят
Цвят на седалка Сив
Цвят на крака Светло кафяв
Тегло
Тегло на стола в кг. 5
Размери
Височина на седалката 45
Дълбочина 54
Височина 86
Ширина 43
Материали
Материал на крака Метал с структура на дърво
Материал на облегалка Тапицерия
John 11/08/2017

Good product!!! is is useful
Thank you so much!!!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност