Трапезен прозрачен стол с дървени крака AALTO COMICS

  • 149.40 лв.
  • без ДДС: 124.50 лв.
  • Производители MODEPOT
  • Модел: 1855H
  • Наличност: В наличност

Леко ретро, леко закачлив и много стилен – това е той - Трапезен прозрачен стол с дървени крака AALTO COMICS. С него можете да създадете модерен интериор на апартамент и да го вместите в дизайн в еклектичен, скандинавски или градски стил.

Етикети: трапезен стол, стол с дървени крака, тапициран стол, дизайнерски стол, еклектичен стил, минималистичен стил, промишлен стил, модерен стил,

Дизайн


Силуетът на AALTO Comics е сред най-известните в историята на столовете. Той е дело на прочутия финландски дизайнер на мебели Ееро Сааринен. Сътворен е в далечната 1955 година, но оттогава не е спирал да се радва на широко търсене и употреба. Днес има леко ретро излъчване, което му придава още повече чар и е в тон с последните модни тенденции в интериорния дизайн.
Всъщност AALTO Comics е модификация на стола Tulip, но оригиналната седалка този път е положена не върху един, а върху четири крака от истински бук. Облегалката от полипропилен е прозрачна, с леко опушен ефект, а върху седалката има възглавничка от екокожа с принт вестници. Така творението на Ееро Сааринен придобива още по-уникален вид.

Комфорт


Известният финландски дизайнер е проектирал седалката така, че да можеш да прекараш дълги часове в пълен комфорт. Меката възглавничка позволява да се разположиш още по-удобно, а четирите дървени крака са здрави и създават усещане за стабилност. Това го прави подходящ както за обзавеждане на апартамент, така и за мебелиране на офис.

Качество


Дърво, полипропилен, екокожа – всеки един от материалите, използван за AALTO Comics, е с високо качество. Той е изработен с грижа и внимание, така че можеш да се радваш на уникалния му вид в продължение на години. Повърхностите се почистват лесно,  а той спокойно носи големи натоварвания, така че е удобен и за обзавеждане на бар, офис или друго обществено помещение.

Обзавеждане


Леко ретро, леко закачлив и много стилен – ето такъв е този уникален стол. Изключително подходящ е за обзавеждане на младежко жилище или за работен стол в стая на тийнейджър. С него можете да създадете модерен интериор на апартамент, като добавите плакати, надписи, цветни масички и тухлени стени. Можете да го вместите в дизайн в еклектичен, скандинавски или градски стил. Но AALTO Comics е подходящ и за освежаване на интериор на офис, за оригинално обзавеждане на заведение или приемна. Към него можете да прибавите и още уникални мебели – например люлеещия стол EMS Swing или страхотната трапезна маса TABLE SQ White.

Цвят
Цвят на седалка Еко кожа с принт от вестници
Цвят на крака Светло кафяв
Тегло
Тегло на стола в кг. 5
Размери
Височина на седалката 45
Дълбочина 53,5
Височина 82
Ширина 48,5
Материали
Материал на крака Бук
Материал на облегалка Полипропилен
John 11/08/2017

Good product!!! is is useful
Thank you so much!!!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност