Дизайнерско кресло SULLIVAN

  • 72.00 лв.
  • без ДДС: 60.00 лв.
  • Производители MODEPOT
  • Модел: 1197C
  • Наличност: В наличност

Дизайнерско кресло SULLIVAN е екстравагантна мебел за любителите на различния интериорен дизайн. Комбинацията от топло, светло дърво, бяла, твърда облегалка и черна, мека възглавничка е изключително елегантна и модерна, като визията му е оригинална и зап

Етикети: дизайнерско кресло, еклектичен стил, минималистичен стил, промишлен стил, модерен стил,

Дизайн


Креслото SULLIVAN има изключително модерен външен вид. То е стъпило здраво върху стабилни дървени крака, а визията му е оригинална и запомняща се. Седалката има формата на пробита черупка с елегантни вълни, обикалящи по цялото ѝ продължение. Извивките са ергономични, а на дъното е разположена удобна възглавничка със същия вълнообразен дизайн, която създава усещане за още по-голям комфорт.

Това е екстравагантна мебел за любителите на различния интериорен дизайн. SULLIVAN прави впечатление от пръв поглед и създава силен акцент във всяко едно помещение. Комбинацията от топло, светло дърво, бяла, твърда облегалка и черна, мека възглавничка е изключително елегантна и модерна, което прави креслото подходящо за създаване на интериор в скандинавски, модернистичен, градски или еклектичен стил.

Комфорт


Макар и излята от полипропилен, седалката на това модерно кресло приляга удобно по извивките на тялото. За допълнителен комфорт е поставена мека възглавничка от екокожа. Наклонът на краката придава стабилност и цялостното усещане е като да седиш на спокойно, защитено място.

Качество


Бук, полипропилен с високо качество, здрава екокожа и солидни сглобки – ето как изглежда това модерно кресло в детайли. То се поддържа лесно и запазва задълго добрия си вид. Подходящо е както за обзавеждане на дом, така и за оригинален интериор на заведение, офис или друго помещение с интензивен човекопоток.

Обзавеждане

На пръв поглед необичайно и капризно, това кресло всъщност се вписва добре в повечето модерни стилове на обзавеждане. Можеш да го вмъкнеш в скандинавски интериор, в модернистичен или урбанистичен стил, в еклектичен или индустриален дизайн на помещение. Цветовете на SULLIVAN са неутрални, а комбинацията от материали – универсална, което го прави лесно за вписване в почти всяко помещение. Подходящо е за обзавеждане на дневна, спалня или стая на тийнейджър у дома, но е лесно да си го представиш и като част от комплекта мебели за оригинален бар, кабинет, чакалня или приемна. В същото помещение можеш да разположиш и стола EMS White  или EMS Black , за да запазиш модерния стил и да подчертаеш неревоятната екстравагантност на SULLIVAN.

Цвят
Цвят на седалка Бяла с черна възглавница от еко кожа
Цвят на крака Дървесен
Тегло
Тегло на стола в кг. 4.8
Размери
Височина на седалката 45
Дълбочина 57
Височина 75
Ширина 65
Материали
Материал на крака Бук
Материал на облегалка Полипропилен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност