Комоди

В MODEPOT разполагаме с подбрана колекция дизайнерски комоди, които са изключително стилни и носят духа на съвременния интериорен дизайн. Те са подходящи за почти всички модерни стилове на обзавеждане – специалистите ги препоръчват за създаване на скандинавски чар, ретро уют, градски шик, индустриален или минималистичен стил. Освен за жилищен интериор, те са подходящи и за обзавеждане на заведения , които следват последните актуални тенденции в интериора.
Уникалните комоди в каталога ни могат да бъдат приятен акцент при мебелиране на дневна, гостна или трапезария, но успешно се вписват и в обзавеждане на детска стая, тийнейджърска или родителска спалня. Имат различни размери, различен брой чекмеджета и вратички, различен дизайн и дори различен цвят, но ги обединява едно – съчетават изискан дизайн, функционалност и качество. Могат да се използват като скринове, TV шкафове  или бюфети . Съчетават се съвършено с голяма част от мебелите в MODEPOT, така че не се колебай да избереш и от нашите кресла , холни маси  или маси за хранене .


Подробно

Комод - ТВ шкаф, HAAKEN
НОВО

MODEPOT

Комод - ТВ шкаф, HAAKEN

540.00 лв. без ДДС: 450.00 лв.

ДизайнКомод / ТВ шкаф HAАKEN е различен и пълен с настроение дизайнерски шкаф, който може да оживи всеки модерен интериор. Той представлява умела комбинация на ретро елементи от средата на миналия век със съвременни материали и фо..

Комод - ТВ шкаф, LOKI
НОВО

MODEPOT

Комод - ТВ шкаф, LOKI

420.00 лв. без ДДС: 350.00 лв.

ДизайнТози уникален комод/ТВ шкаф е издържан в класически скандинавски стил с ненатрапчив ретро полъх. Дизайнът е вдъхновен от най-добрите образци на мебели от 50-те и 70-те години на миналия век, като в същото време е приятно осъ..

Комод - ТВ шкаф, TRENA
НОВО

MODEPOT

Комод - ТВ шкаф, TRENA

120.00 лв. без ДДС: 100.00 лв.

ДизайнКомод / ТВ шкаф TRENA има изключително семпъл дизайн в типичен скандинавски стил, макар че може да се впише лесно и в минималистичен, модернистичен или ретро интериор. Комбинацията от светло дърво и бели повърхности е класич..

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)