За Нас


ДОБРЕ ДОШЛИ В MODEPOT, МЯСТОТО КЪДЕТО ЩЕ СРЕЩНЕТЕ ХОРА КОИТО ОБИЧАТ ДИЗАЙНА.


 

Ние сме група от креативни архитекти, които обичат живота и красотата, която идва от въображението и таланта на хората. Ние обичаме природата, пътуванията и изкуството във всичките му добродетели. Нашата цел е да предлагаме уникални продукти, които могат да променят начина ви на гледане към света, да ви помогнат да изразите себе си или да дадете своя характер на дома.


 


КАКВО ПРАВИМ?


Тук в MODEPOT имаме дълбоко възхищение към големите художници на 20-ти век, чиито идеи и творения са вечен фонтан на вдъхновение за нас. Чувстваме, че тези емблематични продукти трябва да се ползват от всеки, който се чувства като нас, което ни кара да преоткрием класическия дизайн с висококачествени материали и живи цветове, всички на най-добрата цена.

MODEPOT е синоним на стил. В рамките на тази колекция ще намерите изключителни и елегантни дизайни, които ще натрупат всички гости в домът ви.


 


КАК ГО ПРАВИМ?

Ентусиазмът и ангажираността са основата на всяка добре свършена работа и нашият невероятен екип стои зад факта, че вашият проект е повече от просто мечта.

Ние в MODEPOT се грижим за всеки детайл и наблюдаваме внимателно всяка стъпка в производствения процес на нашите продукти. Ние избираме нашите суровини като желязото, което е безкраен ресурс, който е много рециклируем, а също и дървесината, която е произведена устойчиво.

Чрез работа без посредници можем да сведем до минимум разходите за проектиране, производство и дистрибуция. Благодарение на тази ненадмината стратегия решихме пъзела как да предлагаме продукти с максимално качество на такива конкурентни цени.


 Абонирайте се за нашия бюлетин, за да сте в крак с времето и да се възползвате от бързи оферти и помнете, че всеки ден има фантастични изненади, които ви очакват в социалните медии.


 


Започнете вашето приключение през вселената MODEPOT, ние ще се радваме да расте и да се подобри от ваша страна!