За Доставка
СРОК

В MODEPOT се опитваме да поддържаме нашите клиенти щастливи. Всички предлагани продукти от нас ги поддържаме в наличност в огромни количества в нашият логистичен център в България. Ще направим всичко по силите си, за да доставим вашите стоки в рамките на България на следващия ден, но ние не предлагаме гарантирана доставка на следващия ден и не можем да бъдем отговорни за забавянето на куриерската ни услуга. В повечето случаи стоките ще бъдат получени на следващия ден, ако са поръчани преди 12:00, но от време на време може да отнеме до 2-3 дни. Моля, свържете се с нас, ако не сте получили стоката си в този срок.ЦЕНА НА ДОСТАВКА

При подаване на поръчка на MODEPOT разходите за доставка ще бъдат включени в общата цена на поръчката, тъй като системата изчислява разходите за доставка въз основа на адреса за доставка и автоматично се променя при добавяне на различни продукти и количества.

Ще можете да видите разбивката на поръчката в кошницата си преди потвърждаването на поръчката, което включва избраните продукти, транспортните разходи и ДДС. Много е важно, преди да кликнете върху "ПОТВЪРДИ", да проверите дали всичко в кошницата е правилно: продукти, количества, цвят и др.

Разходите за доставка ще варират в зависимост както от адреса за доставка, така и от теглото и обема на избраните продукти.


 

ДОСТАВКА НА АДРЕС.

MODEPOT  работи с доверен партньор ЕКОНТ, който доставя на цялата територия на България в рамките на 3-5 работни дни.
ДЕПОЗИТ И АНУЛИРАНЕ

Не се изисква минимална сума на поръчката. Можем предварително да се споразумеем за удобно време за доставка.

Винаги по ваше желание можете да анулирате поръчката си в случай, че не сте доволни от времето за доставка или цената.


 


 


За контакт с нас

Имате въпроси? Искате да направите поръчка?

  •   Oбадете ни се на +359 89 454 8888
  • Пишете ни на sales@modepot.bg

СТАК ГРУП ООД
ИН:
203447204
ДДС Номер: BG
203447204